Најнови пораки

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Поплаки за Admin/GM/Leader™ / [ПОЖАЛБА] Администратор Antom Hoper
« Последна порака Leonardo Galante на Август 02, 2021, 03:40:53 pm »
Ваш Nick_Name(задолжително): Leonardo Galante
Nick_Name на админ/гм кој што се жалите(задолжително): Antom Hoper
Причина за која се жалите(задолжително): AA - Admin Abuse.
Објаснување за ситуацијата(задолжително): Ме затвара + ми дава 1 warn поради навреда, никој не навредив само имаше хумор од моја страна како прво, како второ таа моја реченица никој не вреѓа ниту пак слично, ова е чисто злоупотребување на админ команди за лечење комплекси.
Датум кога се случил инцидентот/ситуацијата(задолжително): 1ви Август.
Докази(фотографија/видео, задолжително): https://imgur.com/a/6Kj9rTI
2
Ваш Nickname: Antom Hopper
Nickname на играч кој прекршија правило: Richart_Sintara
Причина: Одвивање на РП
Доказ: https://imgur.com/gallery/AcCCPz7
3
Ваш Nickname: Santiago Beluchi
Nickname на играч кој прекршија правило: Ethan Rodriquez
Причина: DM na admin od duty
Доказ: https://imgur.com/a/qcMID0h
4
Поплаки за Admin/GM/Leader™ / poplaka na admin Tyreek Lockwood
« Последна порака Rodrigo Daulton на Август 02, 2021, 01:50:51 am »
Ваш Nick_Name(задолжително):Rodrigo Daulton
Nick_Name на админ/гм кој што се жалите(задолжително):Tyreek Lockwood
Причина за која се жалите(задолжително): Stavanje DH namerno za MG i Neznaenje osnovni pravila i zakana za ban
Објаснување за ситуацијата(задолжително):Vaka go viknam do mene da go prasam neshto ovoj pocna da mi se zakanuva so ban  i posle zemav da od rpam neshto ovoj me stava za MG vikam go do mene vikam so e MG  odma vika prijatna igra vikam go po 2 pat  isto izbegnuva ovoa golema sramota  da stava DH 1 lvl za MG   a ne  mgal  ovoa za mestenje DH cisto taka da i za ban i administrator so neznae pravila plus sam si kaza na Pm deka si nema vrska taka ako sam admin mng bi go zakalni so down ne bi dozvolil vakvo ponasanje sprema igrac i mestenje dh i slicno
Датум кога се случил инцидентот/ситуацијата(задолжително):02.08.2021
Докази(фотографија/видео, задолжително):
https://imgur.com/a/dQbHyb1
5
Ваш Nickname: Antom Hopper
Nickname на играч кој прекршија правило: Leonardo_Galante
Причина: Навреда
Доказ: https://imgur.com/gallery/Z6IDyJa
6
Опоменати играчи / Leonardo Galante опоменат од администратор Antom Hopper
« Последна порака Antom на Август 01, 2021, 09:38:21 pm »
Nickname на играчот: Leonardo_Galante
Опоменат од Администратор: Antom Hopper
Причина: Навреда
Доказ(задолжително): https://imgur.com/gallery/vsaH7rx
7
Gamemaster Апликации / Одг: Апликации за Gamemaster - CLOSED
« Последна порака ℍ𝕒𝕪𝕖𝕤 на Август 01, 2021, 06:31:55 pm »
____________________________________________________________________________________________________________


Изберени од апликациите за GameMaster се следниве:
- Darijan Velinovski
- Dominick Smith
- Domacino Coldrone
- Edward Moretti

Ова важи за избраните од апликациите: Во рок од 24 часа да контактирате GameMaster Menager(Facebook подоле):
Loreno Hayes (Давид Талески)
Nick Breedlove (Tome Komarov)
8
Gamemaster Апликации / Одг: Апликации за Gamemaster - OPEN
« Последна порака Edward_Moretti на Август 01, 2021, 05:02:35 pm »
АПЛИКАЦИИ ЗА GAMEMASTER

1. АКАУНТ НА СЕРВЕР
1.1 Ваш никнејм во игра: Edward_Moretti
1.2 Ваш левел во игра: 11
1.3 Колку часа имате изиграно: 64
1.4 Ваши претходни никнејмови: Немам предходени никнамови
1.5 Слика од /stats https://imgur.com/KqoPpYn

2. ИСКУСТВО НА UNITEDEMPIRE/ДРУГИ СЕРВЕРИ imam iskustvo
2.1 Колку долго играте на UnitedEmpire: veke 1mesec
2.2 Дали претходно сте имале некоја функција на серверот(доколку да, наведете каква):Не
2.3 Дали сте биле казнувани во ДХ од Администратор во последните 3 дена(доколку да, која е причината за тоа):Не

3. ОСТАНАТО
3.1 Дали флуентно го пишувате и разбирате македонскиот јазик?: Да
3.2 Колку ги познавате RolePlay правилата:Добро
3.3 Од 1-10, колку мислите дека имате познавање од RolePlay правила:8
3.4 Што би направиле во оваа ситуација: - СИТУАЦИЈА 1 - Играч од левел 3 го крши правилото MG. Што би направиле во овој случај?:Би Го предупредил да не мг и ако пофторно мг дека ке го пријавам на /репорт da ke go prijavam
3.5 Контакт(RL ФБ линк): Gorgi Jakimov
3.6 Дали користите дискорд(пожелно е да имате, доколку имате напишете discord name + tag): Moretti
9
Ваш Nickname: Antom Hopper
Nickname на играч кој прекршија правило: Vitaly_Shirokov
Причина: Rp2win + Ooc pri rp
Доказ(задолжително): https://imgur.com/gallery/cSzZZBY
10
Кршење правила / Одг: Diego Baltov i Coco_Staffieri DM + CJ
« Последна порака Tyreek_Lockwood на Август 01, 2021, 04:26:15 pm »
Coco Staffieri e baniran.
Diego Baltov ke bide kaznet !


LOCK
Страници: [1] 2 3 ... 10