UnitedEmpire Community - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
5917
Вкупно пораки:
3870
Вкупно теми:
1976
Вкупно категории:
7
Присутни корисници:
51
Најмногу присутни корисници:
365 - Август 02, 2021, 07:28:02 am
Присутни денес:
142
Сумарно прегледи на страници:
537550
Просечно регистрации по ден:
21.66
Просечно пораки по ден:
20.65
Просечно теми по ден:
10.73
Вкупно форуми:
46
Последен член:
SimonMarte
Просечно присутни по ден:
27.70
Однос мажи - жени:
1.1:1
Просечно прегледи на страници по ден:
1961.86

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

𝐁𝐔𝐒𝐇
2д 22ч 21м
Leonardo Galante
1д 19ч 46м
Jacob Richardson
1д 16ч 19м
Garrison
1д 13ч 25м
Dark Castello
1д 10ч 43м
Andrey Corallo
1д 6ч 23м
Ivan Kipro
1д 5ч 12м
Laenford Richardson
1д 1м
ℍ𝕒𝕪𝕖𝕤
21ч 4м
Julia
20ч 25м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни Прегледани страници
* 2021 2463 4510 5603 365 537550
Август 2021 12 19 4783 365 64432
Јули 2021 159 222 362 58 91359
Јуни 2021 241 405 54 39 94919
Мај 2021 218 369 44 35 88724
Април 2021 390 662 79 36 173902
Март 2021 401 814 81 32 24214
Февруари 2021 719 1479 132 36 0
Јануари 2021 323 540 68 20 0
* 2020 478 1148 331 106 0
Декември 2020 229 707 136 95 0
Ноември 2020 249 441 195 106 0