Подфоруми

Нема нови пораки Кршење правила

Пријави играч кој прекршува правило.

644 пораки302 теми Последна порака Tyreek_Lockwood
во Одг: Diego Baltov i Coco...
на Август 01, 2021, 04:26:15 pm
Нема нови пораки Пцовки и навреди

Тука може да пријавете доколку некој ве пријави.

130 пораки63 теми Последна порака Antom
во Одг: Pcva i navredva i z...
на Јули 05, 2021, 05:12:15 pm
Нема нови пораки Неправилно казнети

Доколку мислите дека сте неправилно казнети од страна на Администратор оваа е тема каде што може да се пожалите со валидни докази за да биднете извадени.

74 пораки35 теми Последна порака Haro
во Tyreek_Lockwood - Non r...
на Јули 26, 2021, 08:27:13 pm
Нема нови пораки Казнети играчи од Администратор

Тука ќе бидат поставени казнети играчи од Администратор со доволни докази за прекршување на RolePlay правила.

758 пораки738 теми Последна порака Antom
во Richart Sinatra казнет о...
на Август 02, 2021, 03:13:16 pm