Автор Тема: Walker Cappone опоменат од Администратор Leonardo Galante  (Прочитано 94 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Nickname на играчот: Walker Cappone
Опоменат од Администратор: Leonardo Galante
Причина: OOC Navreda
Доказ(задолжително): https://imgur.com/a/z2L4kHp
Co-Admin