Автор Тема: Edward_Moretti Aplikacija za Leader  (Прочитано 23 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

 • Edward_Moretti
  • Gamemaster
  • Пораки: 4 Пол: Машки
   Отсутен Карма: 0
  Edward_Moretti Aplikacija za Leader
  « на: Јули 10, 2021, 04:55:43 pm »
  -Вашиот налог на сервер:
  1 Ваш Nickname во игра:Edward_Moretti
  2 Ваш левел во игра:6
  3 Колку часа имате изиграно:37

  -Ваше искуство на сервер:
  1 Колку долго играте на United Empire:igram od damna ama nov mi e acc ovj
  2 Да ли претходно сте имале некоја функција на серверот(Доколку да наведете каква):da bev Leader i Gamemaster
  3 Да ли сте биле казнувани во DH од админ во последните 3 дена(доколку да, која е причината за тоа):Ne
  4 Ваши изработки на форумот(LINK):Nemam izrabotki posto ov mi e acc i nov mi e komp sve mi e u onj stario
  5 Дали имате искуство како лидер: Da sve znam vo vrska So Leader

  -OOC
  1 Име:Gorgi
  2 Презиме:Jakimov
  3 Години:17
  4 FB профил(LINK):Gorgi Jakimov slika od fudbal
  5 Да ли знаете да го користете форумот(1/10):10
  6 Колку ги познавате RP правилата(1/10):10
  7 Од 1-10, колку мислите дека имате познавање од /me/do:10
  8 Да ли користите [Discord] (Доколку користете име#БРОЈ):Moretti