Автор Тема: Edmundo Estrada баниран од администратор Antom Hopper  (Прочитано 12 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

 • Antom
  • Server Admin
  • Пораки: 60 Пол:
   Отсутен Карма: 0
  Име и Презиме на Админ: Antom Hopper
  Име и Презиме на Играчот: Edmundo Estrada
  Левел на играчот(незадолжително): 1
  Причина: тешка навреда на сервер Докази(задолжително): https://imgur.com/gallery/9WY8HZ1